Behandlinger

AKUPUNKTUR.

Den første gang, du kommer i min klinik foretages en journaloptagelse, hvor jeg lytter til dine gener, stiller dig spørgsmål, ser på din tunge og mærker på din puls. Alt dette vil munde ud i en konkret kinesisk diagnose, hvorefter der udarbejdes en behandlingsstrategi. Jeg lytter også til dine ønsker i forhold til selve behandlingen.

Herefter går selve behandlingen i gang. Du vil ligge på en briks, mens du modtager behandling af akupunkturnålene. Ud fra diagnosen kan akupunktur kombineres med cupping, auriculoterapi (øreakupunktur) og IT lampe.

Nålene er helt tynde engangsnåle, som giver minimal smertepåvirkning ved indstik. Når alle nålene er sat, skal du ligge og slappe af i 20-25 minutter med afslapningsmusik i baggrunden.

Behandlingen afsluttes med en snak omkring livsstilsråd, og et evt. videre forløb.

Cupping kan forklares som en massage af bindevævet. Cupperne suger ved et vaccum sig fast i huden, så der skabes blodgennemstrømning i det underlæggende væv, muskler og sener. Det vil hjælpe til at reparere eventuelle muskelmyoser og stagnationer. Cupping kan give blå mærker, men der føles ingen smerte.

Verdenssundhedsorganisationen WHO har udarbejdet en liste over lidelser, hvor akupunktur er velegnet, hvilket blandt andet indeholder:

 • Alle former for smerter

 • Hovedpine/migræne

 • Allergi

 • Depression/angst

 • Nakke- og skulderspændinger

 • Stress

 • Fordøjelsesproblemer

 • Søvnproblemer

 • PMS

 • Røgestop

 • Hormonelle forstyrrelser

JAPANSK LIFTING.

Japansk Lifting er naturligt ansigtsløft uden kirurgi, botox eller fillers. Man benytter vævstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet. Huden bliver spændstig og opnår en smuk glød. Produkterne som bruges er rene og økologisk. Du får en spirulinamaske påført, som indeholder antioxidanter, C og E vitaminer samt en opstammende anti-age fugtmaske. Huden bliver masseret med hybenkerneolie, som er en af de mest effektive olier inden for hudpleje, da en er gavnlig i forhold til anti-age, strækmærker, ar, sårheling, solskader, tørhed, sensitiv hud og minimerer linjer. Der anbefales 3 behandlinger med 1-2 ugers mellemrum og herefter 1 behandling om måneden, hvis man ønsker den kosmetiske effekt. Behandlingen varer ca. 60-75 minutter.

NADA CAFÉ.

HVAD:

NADA er akupunktur, som skaber en indre balance mellem sjæl og krop. NADA får nervesystemet til at falde til ro med den helende effekt der følger med. NADA kan lindre:

-       stress

-       angst

-       vrede

-       søvnproblemer

-       rastløshed/uro

-       tristhed

-       tankemylder

-       krise og sorg

-       eksamensangst

-       koncentrationsbesvær

HVORDAN:

NADA består af behandling med nåle som sættes i uden den store samtale, hvorefter du ligger på en måtte i en træningssal sammen med andre deltagere i ca. 45 minutter. Der skal være helt stille i salen. Der vil være afstressende musik i baggrunden. Du skal medbringe et tæpper og en hovedpude (hvis du har brug for det)

Herefter serveres der NADA te, lidt frugt og nødder. NADA te er en naturlig te, som udrenser kroppen for bakterier og toksiner, og den plejer dermed din krop indefra. Mens du nyder teen, vil der være en kort introduktion til NADA, hvor der kan stilles spørgsmål.

HVOR:

Hos Body & Mind Akupunktur, Sundhedshuset i Herning, Vejlevej 1, hver onsdag aften kl.18.30-20.00 (dog ikke uge 28, 29, 30). Se i øvrigt Facebook opslag for præcise datoer og tilmelding.

Kontakt mig helt uforpligtende for at høre nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig.


Priser

Akupunktur:

Første behandling 450 kr. (Ca. 1 - 1,5 time)

Efterfølgende behandlinger 400 kr. (45 - 60 min.)

Cupping:

Bindevævsmassage ca. 45-50 minutter 400 kr.

Rygestop:

Øreakupunktur som støtte til rygestop ca. 30-45 minutter 400 kr.

Rabatkort: ( gælder dog ikke japansk lifting )

Rabatkort for 5 behandlinger 1900 kr.

Rabatkort for 10 behandlinger 3700 kr.

Japansk lifting:

Et naturligt ansigtsløft uden kirurgi, en meget afstressende behandling, ca. 60-75 minutter 500 kr.

Sommertilbud: 3 japansk lifting behandlinger for 1200 kr.

NADA cafe:

100 kr. pr deltager ved tilmeldingen. Tilmeldingen er bindende

Rabatkort for 5 gange 375 kr. 

Alt betaling kan ske med MobilePay eller kontant. Betaling med kort er ikke muligt.

Ved ankomst til sundhedshuset bedes du tage plads i ventesalen, indtil jeg henter dig.


Det siger mine klienter

IMG_0953.JPG

Mia

Efter cupping:

“Det er første gang i MANGE måneder, at jeg føler den lettelse og bevægelighed i mit hoved og nakke….”

nicole.JPG

Nicole

Efter akupunktur:

“Jeg har mærket en øget energi og mere ro i kroppen. Der har været en positiv effekt på min angst samt min lidelse af colitis ulcerosa. Behandlingerne foregår i rolige og positive omgivelser. Gitte er endvidere god til at lytte.”

oreakupunktur.jpg

Anni

Efter øreakupunktur:

“Øreakupunkturen, som jeg modtog af Gitte, har haft en positive effekt på mine lændesmerter”

acupuncture-1-680x480.jpg

Eva

Efter Akupunktur og Akupressur.

“Jeg har modtaget Akupunktur og Akupressur 4 gange pga. af kæbespændinger og deraf afledte propper i ørerne. Gitte er fleksible, professionel og omhyggelig, og gør meget for at finde netop den behandling der passer til mig. Hver behandling har været meget behageligt, afstressende og samtidigt mildnet min symptomer.”