1200x628_FACEBOOK_-Dry_Needling_vs._Acupuncture_Which_Is_Right_for_You.jpg

Akupunktur og “TCM”

Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM). TCM er en flere tusind år gammel lægevidenskab fra Østen med eget diagnose- og behandlingssystem.

Hvad er akupunktur ?

Akupunktur betyder behandling med nåle og er en afbalancerende behandling. Dermed behandles hele kroppen/mennesket og ikke blot de enkelte symptomer. Hensigten med akupunktur er at skabe balance samt sørge for, at livsenergien kan cirkulere frit i de rigtige retninger i kroppens energibaner, meridianerne. Ubalance eller blokering i energibanerne kan medføre smerter eller sygdom.

Hvad er RAB godkendt ?

Praktiserende Akupunktører (akupunktørernes faglige sammenslutning) har i samarbejde med sundhedsstyrelsen udviklet RAB ordningen (Registreret Alternativ Behandler) der sikre minimumskrav for uddannelse, et etisk råd, patientansvarsforsikring og krav til hygiejne. Akupunktur er derfor under Sundhedsstyrelsens overordnede kontrol. Så se efter det blå RAB logo det er din garanti for en faglig høj behandling.

Kan man få tilskud til akupunktur?

Næsten alle store danske forsikringsselskaber giver tilskud til akupunkturbehandlinger, helt på linje med fysioterapi og kiropraktik. Sygeforsikring ”danmark” har siden 2011 givet tilskud til akupunktur.

LOGOS.JPG
 
 

Hvem er jeg ?

bodygitte.png

Med en baggrund som RAB (Registreret Alternativ Behandler) godkendt akupunktør og sygeplejerske med 15 års erfaring fra både lægeklinik og hospital, har jeg haft en unik mulighed for at anvende det bedste fra to forskellige behandling systemer - den vestlige og østlige termologi.

Akupunkturen hjælper mine klienter til at opnå en balance for både krop og sjæl, der fremmer velvære og forbygger smerte og sygdomme. Akupunktur er desuden en ”ren” behandlingsform uden medicin. Den rene behandling, balance for krop og sjæl samt høj hygiejne og professionalisme er principperne bag mine behandlinger.

Jeg er uddannet fra Akupunkturakademiet i Århus som tilbyder en af Danmarks mest omfattende akupunkturuddannelser med dygtige danske undervisere samt underviser fra Chengdu University of TCM i Kina. Hvis du ønsker at vide mere om min uddannelse så se www.akupunkturakademiet.dk.